2011. október 21., péntek

Petite Provence Pénteken - 1. nap


Elindultunk, hajnalban, még sötét volt. Kirobbantunk az otthonunkból. Azt terveztük, hogy eljutunk a francia határig, s valahol ott megalszunk. Mivel közel 1300 km állt előttünk lehetetlennek tűnt az első utcasaroknál, hogy valaha is megérkezünk. Zavaros volt a megelőző hét, nap, nem aludtunk túl sokat. Mégis minden eltörpült. Úton voltunk….
Utastársunk, akire ott is, azóta is szeretettel gondolunk, egy navi, s bár nem is igazán ezen a napon, hiszen mondhatni ráálltunk az autópályára, s egyértelműen suhantunk, mégis jó volt rá hagyatkozni számos esetben. Az első megállónál, az ilyen típusú utazások szokásos benzinkút pihenőjénél vettünk egy nagy autós Európa térképet is (na ez volt az első, amit otthon felejtettünk), én jobb szeretem úgy egészében látni a dolgokat. Hasznos volt, spirálos megoldással.
Indulásunk napjának útvonala: Biatorbágy – Maribor – Ljubjana – Trieszt – Velence – Verona – Brescia – Piacenza – Genova – San Remo – Cannes (végül Cannes-ig nem, de az első francia Esso kútig eljutottunk :o)))

Térkép a blog alsó részén.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...