2011. november 11., péntek

La Louivere des Bruyeres

Továbbutazás Robionba, a szálláshoz. 1,5 órával az érkezésünk előtt tudta meg Ő, hogy nem szállodában lakunk, hanem bed&breakfast-ben. Elismerem, hogy az ár, akár szállodai is lehetett volna, ám érvként azt mondtam, errefelé nincsenek szállodák. Elhitte. Hogyne lenne szálloda, az a világon mindenhol van… de ki az az őrült, aki kihagy egy olyan élményt, hogy beleláthat egy kicsit a valódi ottani életbe. Mondhatnám, hogy falusi életbe, de ez így furcsán hangzik, inkább vidéki provence saját bőrön megtapasztalva.
Ezt a szállást az interneten találtam. Nem elsőre, egy másik településen (Gordes-ben) kerestem B&B-t, mert a tervem innen csillagtúra szerűen kivitelezhető lett volna. Így is az volt, sokkal jobban jártunk Robionnal. 
 A szállás felülmúlta mindazt, amit elképzeltem. Amikor hazaérkeztünk, azt mondtam egy barátnőmnek, hogy meseszép volt az utazás. Ő meg csak mosolygott, gondolom nem volt túlságosan felnőttes a jellemzés. Amikor megláttam a kaput, a ház elejét, az udvart… állom a sarat, hogy csöpögősen írom,de ez elképesztő volt. Ide kell menni mindenkinek. Mindent vitt. Még annál is szebb, mint amit az internetes oldalukon lehet látni. 

Megérkeztünk. Provence-ben vagyunk. S még Ő is elismerte, hogy jól döntöttem. Nem mondta, csak láttam rajta.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...